LA COMPETICIÓ

La competició està dividida en dues fases.


Fase inicial

Totes les fotografies presentades dins del termini i amb tots els requisits complerts formaran part de la fase inicial i seran valorades pel jurat, que escollirà les que passaran a la fase final.

Els i les autores de les fotografies que el jurat hagi escollit per passar a la fase final, rebran un missatge a Instagram el diumenge, 29 d’octubre de 2023.

El llistat de fotografies escollides també es farà públic a través del web del Drac de Granollers .

 

Fase final

Les fotografies escollides s’exposaran al Restaurant Anònims (carrer Ricomà, 57, Granollers) del 6 al 18 de novembre de 2023, dins l’horari d’obertura del local.

Les fotografies guanyadores

Les tres fotografies guanyadores seran escollides d’entre les fotografies que hauran passat a la fase final. El resultat es farà públic i és lliuraran els premis el 19 de novembre de 2023 a les 12h al Restaurant Anònims (carrer Ricomà, 57, Granollers)

 

La millor fotografia pel públic.: La millor fotografia pel públic serà escollida per votació popular.

La millor fotografia pel jurat: Escollida pel jurat, que valorarà la qualitat i l’originalitat.

La millor fotografia pels patrocinadors: Els patrocinadors del concurs escolliran, també, la fotografia que és els agradi.

 

Cap fotografia s’endurà més d’un premi. El premi a la millor fotografia pel públic serà la fotografia més votada. En cas que aquesta coincideixi amb la millor fotografia escollida pel jurat i/o pels patrocinadors, serà la següent més votada.

AMB LA COL·LABORACIÓ: