LES REGLES

Qui hi pot participar?
Qualsevol persona major de 16 anys.

Quantes fotografies es poden presentar?
Es poden presentar la quantitat de fotografies que es vulgui, però només se’n triarà una per persona per passar a la fase final.

Quin format han de tenir les fotografies?
El format a la fase inicial serà el que admeti Instagram. A la fase final, l’organització es farà càrrec de les fotografies perquè tinguin el format idoni per a ser exposades.
No s’admeten muntatges, ni collages, han de ser fotos úniques i originals.

Quina és la temàtica?
La temàtica és lliure però és requisit indispensable que a la fotografia hi aparegui una o més bèsties de la Colla: el Drac de Granollers, el Drac petit de Granollers o la Granota de Can Bassa.

Hi ha alguna modalitat o tècnica de la fotografia concreta?
Monocrom i color, s’admeten totes les tècniques.

Com s’identifica l’autor o autora de la fotografia?
S’entendrà com a autor/a l’usuari d’Instagram que publiqui la fotografia. No s’admetran fotografies amb signatura visible a la imatge.

On s’han de presentar?
Les fotografies s’han de penjar a Instagram amb:

  • El hashtag #fotodrac23.

  • Fer menció al perfil del Drac de Granollers @dracdegranollers

  • Posar un títol a la foto “entre cometes”.

Les fotografies per la primera tria seran publicades per cadascun dels autors o autores en el seu perfil d’Instagram públic. Cada autor/a podrà publicar tantes fotografies com vulgui, però el jurat només podrà escollir-ne una per autor/a per passar a la fase final.

Quin és el període d’admissió de les fotografies?
S’admetran les fotografies publicades a Instagram per primera vegada entre el 21 d’abril i el 22 d’octubre de 2023, ambdós inclosos.

Quan se sabrà el veredicte?
Els i les autores de les fotografies que el jurat hagi escollit per passar a la fase final, rebran un missatge a Instagram el diumenge, 29 d’octubre de 2023. El llistat de fotografies escollides també es farà públic a través del web del Drac de Granollers.

El veredicte de les fotografies guanyadores i el lliurament de premis serà el 19 de novembre a les 12h al Restaurant Anònims (c/Ricomà, 57, Granollers).


Exemple

AMB LA COL·LABORACIÓ: