FM 2019

El Drac de Granollers sempre al costat de les persones que “es curren” la Festa Major

La Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers neix, creix i es manté al llarg dels anys gràcies a l’increïble potencial que tenen els i les voluntàries de les colles i de les entitats de la ciutat. Enguany, els col·lectius de Cal Got i de la Factoria Blanca convertiran la ciutat en un paradís obrer i artístic, i les entitats culturals acabarem de donar-hi el toc.

Al Drac de Granollers també ens apassiona la Festa Major i és per això que ens agrada contribuir a fer-la més grossa. Després de l’empenta de l’any passat, on activitats com el “Sigues Capgròs i vine a remullar-te amb la Granota” i “Les 7 boles del Drac”, van servir per construir més Festa i més entitat, enguany us animem a participar a:

A més a més, els actes tradicionals de la Colla també duran alguna sorpresa incorporada i a la botiga de Festa Major hi trobareu les nostres novetats en marxandatge.

Però anem a pams: mireu-vos totes les entrades, seguiu-nos a les xarxes i no us en perdeu ni una.

Salut i foc!

XOPS! Refresca’t amb la Granota i el Basser Concurs fotografia Drac de Granollers El Drac de Granollers La Granota de Can Bassa El Drac petit de Granollers Marxandatge Marxandatge

noviembre 2022

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
  • Inici exposició concurs de fotografia
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Assemblea de Les Franqueses Imagina
27
  • Lliurament de premis concurs fotografia
28
29
30