Concurs fotografia 2019

La Colla del Drac de Granollers organitzem, enguany, la segona edició del concurs de fotografia, aquesta vegada amb la col·laboració del fotògraf Jordi Ribó, del Restaurant Anònims i de la botiga de fotografia Digital Print.

Amb l’objectiu de fomentar la fotografia del bestiari festiu i de foc de la ciutat, en aquesta edició s’hi admetran fotografies tant de la XXVII Mostra de Bestiari (20 de juliol), com de la Festa Major de Blancs i Blaus, amb la única condició que hi aparegui una o més de les bèsties de la nostra colla: el Drac de Granollers, el Drac petit de Granollers o la Granota de Can Bassa.

Igual que en la primera edició, la publicació de les fotografies es farà a través de les xarxes socials: per participar, doncs, caldrà penjar les fotografies a Instagram.

Aquest any hi haurà 3 premis: un s’escollirà per votació popular, un altre l’escollirà el jurat del concurs i un altre l’escolliran els patrocinadors.

Com a jurat del concurs tornem a comptar amb la col·laboració d’en Jordi Ribó, que presidirà el jurat juntament amb l’Arian Botey i el Toni Torrillas.

Us convidem a participar i que gaudiu del foc, de la fotografia i de les nostres bèsties.

Salut i foc!

Bases Concurs

Descarrega

Publicar Foto

Exemple

Les regles

La competició

Premiades

Fase inicial

Fase final

Drets d’imatge

Els premis

Patrocinadors:

Col·laboradors: