El drac petit FM2019

Aquest any tenim més canalla que mai i això vol dir que tenim cantera. Si l’any passat us dèiem que teníem nenes i nens de nova fornada que prometien molt, aquest any podem dir amb orgull que han crescut, tenen experiència i ja no són una promesa: són una realitat que enguany aportarà novetats als espectacles del Drac petit.

La cercavila infantil (dimarts 27 – 18h – carrers del centre)

a cercavila infantil de dimarts, amb els lluïments a la Corona, davant de l’Europa i a la Porxada,  us permetran veure la nova generació de portadors i l’empenta de la resta. No us perdéssiu cap detall durant el recorregut, segur que veureu grans actuacions.

Els espectacles (dimecres 28 i dijous 29 – 22h – Porxada)

Els espectacles del Drac petit aquest any canvien, però canvien per semblar-se el màxim possible a l’espectacle que fa el Drac gran.

Amb aquest canvi perseguim millorar l’espectacle que farem després del correfoc infantil i juvenil. Aquest canvi suposa que el Drac petit sortirà de la plaça del oli, en comptes de dins mateix de la Porxada.

Només per aquesta novetat, paga la pena veure els dos espectacles del Drac petit de dimecres i dijous, però si afegim el comiat, del Drac petit, dels tres nanos que esteu segurs que ballaran com mai per acomiadar-se com cal.