La Granota de can Bassa FM2019

Els joves que han pujat aquest any a la Granota l’estan donant contingut, hem trobat amb els timbals l’acompanyament musical idoni. A poc a poc la Granota de can Bassa va consolidant-se a la Festa Major i a la ciutat.

Aquesta consolidació fa que després de gairebé 20 anys d’haver marxat aquest any la Granota hagi tornat a Can Bassa per encendre la foguera de Sant Joan i amb aquestes forces renovadíssimes anem a fer Festa Major.

Cal però destacar també la renovació tècnica que hem realitzat a la Granota. Quan mullem ho fem per triplicat i amb una autonomia més gran. Quan cremem hem millorat la posició de la pirotècnia.

XOPS! Refrescat amb la Granota de can Bassa i al Basser dels Blancs
(dissabte 24 – 12h – pl. Corona – pl. Perpinyà)

Després de les dues darreres mostres de bestiari que ha organitzat la nostra entitat, entre la Granota i el Basser ha crescut el bon rotllo i ara sembla una simbiosi difícil de separar.

Per això l’acte d’aquest any també hi serà el Basser dels Blancs, per garantir que d’aquesta manera no queda ningú eixut al centre de la ciutat.

Vine preparat per mullar-te i porta els estris per deixar ben xop a tothom.

No es poden portar globus per omplir-los d’aigua i si ets menor, cal venir acompanyat/ada d’una persona responsable.

 

La cercavila del pregó
(dijous 29 – 19h)

Les entitats de cultura tradicional de la ciutat trèiem les millors gales durant la cercavila del pregó i la Granota com a element de la nostra entitat no pot ser menys.

Enguany l’entrada a plaça de la Granota porta novetats i creiem que fora un error no ser a la Porxada en aquell moment.

El que no canvia i cal agrair, és comptar novament amb els Timbalers de la Vall del Tenes com acompanyament musical de la Granota durant la cercavila del pregó.