Panera 2019

Què és la panera del Drac?

Aquest Cap d’Any, la colla del Drac de Granollers sortegem una panera de productes locals.

Com comprar números de la Panera?

Durant diversos dies d’aquest mes de desembre sortirem amb alguna de les tres bèsties de l’entitat pels carrers del centre de la ciutat a vendre paperetes. També podeu demanar-les mitjançant un correu electrònic a dracdegranollers@dracdegranollers.cat i us les farem arribar.

El preu de cada número és d’1 €, que és una aportació íntegra a la colla del Drac de Granollers.

El funcionament del sorteig

La butlleta guanyadora serà aquella que coincideixi amb les tres darreres xifres del primer premi de la Grossa de Cap d’Any (sorteig del 31 de desembre de 2019)

Entrega del premi

El lliurament de la panera es fa a la Troca (Roca Umbert – Fàbrica de les Arts) el dia 12 de gener del 2020 a les 12h . En cas de guanyar i no poder assistir a l’entrega, cal avisar amb antelació. Si no és així, els premis de la panera no és lliuraran.

El contingut de la panera

El guanyador o guanyadora de la panera s’endurà:

  • Un sopar per dues persones a l’ Arcobaleno
  • Esmorzar a La Lola
  • 20 € de descompte en productes ecològics de l’ Hort de Can Tabaquet
  • 5 € de descompte a la perruqueria Mamis & Kids
  • Productes de diversos comerços de la ciutat: Dracs, el Rei dels Caramels, l’Òptica Rius, la Closca, la Clotxa, Canal Ferreteria, Esports Illa, Llibreria la Gralla, Homoludicus, Cal Jijonero, Delícies Lliçà, Bar-Restaurant de Roca Umbert , Touba Art i Ca la Colomina.
  • Marxandatge de colles com: Blancs, Blaus, Diables, Xics, els Gegants de Granollers i, evidentment, el Drac de Granollers.
COMPARTEIX