La Mostra 2019

Aquest 20 de juliol celebrem la 27ena edició de la Mostra de Bestiari del Drac de Granollers

Amb la idea de fer una Mostra diferent, i seguint amb l’esperit de fer la Mostra al voltant d’una temàtica, vam decidir convidar a colles que tinguessin colla adulta i infantil amb les dues bèsties d’aspecte similar, una trobada “familiar”.

Tanmateix, com l’esperit de les trobades de bèsties es fonamenta en l’intercanvi de colles, portar colles infantils ens ajuda a donar més protagonisme a la nostra colla del Drac Petit, pilar fonamental pel futur de la colla del Drac.

Les besties convidades enguany:  el Drac Petit de la Geltrú i el Drac de la Geltrú (Vilanova i la Geltrú); en Vi i la Brot i el Vibrot (Montmeló); el Dragonet de Vilardell i el Drac de Vilardell (Sant Celoni); el Drac infantil i el Drac (Terrassa); el Drac infantil i el Drac (Reus)  i com anfitrions Drac Petit i Drac de Granollers.

Cal també destacar la presència del Basser dels Blancs de Granollers que juntament amb la Granota de Can Bassa ens remullaran durant tot el dia, per apaivagar la calor del 20 de juliol

Des del migdia i fins les nou del vespre, quan comença la cercavila de foc, trobareu totes aquestes bèsties plantades a La Porxada. A més a més, també hi haurà activitats durant tota la jornada adreçades a petits i grans.

Mireu el programa d’actes i detalls de les bèsties i podreu gaudir d’aquesta 27ena Mostra de Bestiari de Granollers.

Salut i espurnes

Cartell Mostra 2019

MAPA

PROGRAMA

COL·LABORADORS

PATROCINADORS