Panera 2019

La Panera 2019

Guanyadora

Coral Gascón guanyadora de la panera del Drac 2019

 

 

 

Funcionament

Què és la panera del Drac?

Aquest Cap d’Any, el Drac de Granollers vol sortejar una panera de productes locals per així recaptar diners per fer front als costos que suposarà la celebració del 30è aniversari del Drac de la ciutat.

On comprar números de la Panera?

Ens trobareu diversos dies d’aquest mes de desembre als carrers del centre de la ciutat. Si no us voleu quedar sense, també us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic dracdegranollers@dracdegranollers.cat

El preu de cada número és d’1€, que és una aportació íntegra a la colla del Drac de Granollers.

El funcionament del sorteig

El número premiat serà aquell que les tres xifres finals li coincideixin amb les tres xifres finals del primer premi de la Grossa de Cap d’Any (31 de desembre 2019).

Entrega del premi

El lliurament de la panera es farà a la Troca (Roca Umbert – Fàbrica de les Arts) el dia 12 de gener de 2020 a les 12h. En cas de guanyar i no poder assistir a l’entrega, cal avisar amb antelació. Si no és així, la panera es donarà per deserta.

El contingut de la panera

El guanyador o guanyadora de la panera s’endurà:

Un sopar per a dues persones a l’Arcobaleno
Un esmorzar a La Lola
20€ de descompte en productes ecològics de l’Hort de Can Tabaquet
5€ de descompte a la perruqueria Mamis&Kids
Productes de diversos comerços de la ciutat: Dracs, el Rei dels Caramels, l’Òptica Rius, la Closca, la Clotxa, Ferreteria Canal, Illa Sports, Llibreria la Gralla, Homoludicus, Cal Jijonero, Delícies Lliçà, Bar-Restaurant de Roca Umbert, Touba Art i Ca la Colomina.
I marxandatge de colles com: Blancs, Blaus, Diables, Xics,  els Gegants de Granollers i, evidentment, el Drac de Granollers.