Termes i Condicions

Aquests són els nostres termes i condicions per a l’ús del nostre lloc web dracdegranollers.cat i la compra de productes a través del lloc web.

Si té alguna pregunta sobre aquests termes, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte.

Els termes i condicions recollits en el present juntament amb qualsevol avís o condició en altres àrees d’aquest lloc web regiran l’ús per part dels clients d’aquest lloc web.
Ha de tenir en compte que Drac de Granollers pot fer canvis o eliminar part d’aquest lloc web en qualsevol moment sense cap responsabilitat envers els clients per aquests canvis.
Drac de Granollers es reserva el dret de canviar aquests termes i condicions en el futur sense informar específicament els clients; l’ús continu del lloc web o la realització de comandes després d’aplicar aquests canvis es considera el seu reconeixement i acceptació.

Un contracte només entrarà en vigor entre el client (vostè) i nosaltres una vegada que la teva comanda hagi estat processat i enviat.

Quan vostè com a client fa una comanda a través d’aquest lloc web, certifica en fer la comanda que:

  1. No és menor d’edat ni està legalment incapacitat per a signar un contracte vinculant.
  2. Les dades personals que ens proporciona en el registre són totalment completes i precises.
  3. No està utilitzant un nom fals ni el nom de cap altra persona o organisme que no estiguis autoritzat a utilitzar.

 

Realització d’una comanda

En realitzar la seva comanda la fa acceptant aquests termes i condicions i és important que els hagis llegit abans de fer la comanda.

Cancel·lació d’una comanda

Com a client/a, pot cancel·lar una comanda en el termini de 14 dies i li reemborsarem l’import de la seva comanda al compte des d’on la va pagar originalment.

Acceptació d’una comanda

Quan faci una comanda, rebrà en l’adreça de correu electrònic que va proporcionar durant el pagament, una confirmació de la comanda amb informació sobre el seu contingut i preu.

Lliurament

Com a comprador, és lliure de triar entre les opcions de lliurament esmentades i pertinents en el moment. Drac de Granollers no assumeix cap responsabilitat per danys durant el transport o causats per demores fora del seu control: ⏎- Recollir a la botiga.

Política de devolucions

Drac de Granollers accepta devolucions durant 14 dies si els productes no es fan servir, canvien, renten o manipulin de qualsevol altra manera.
Els productes han de retornar-se en el seu embalatge original.
Cap producte pot retornar-se al Drac de Granollers sense el consentiment previ per escrit de Drac de Granollers, i està subjecte a un càrrec per devolució.

Responsabilitat

Intentem que la informació en aquest lloc web sigui tan precisa com sigui possible, però no oferim garanties, siguin explícites o implícites, respecte a la seva precisió. Tampoc oferim cap garantia respecte a la utilització d’aquest lloc web i és la seva responsabilitat assegurar-se que el seu propi equip estigui protegit contra virus o altres factors externs.

Els seus drets estan protegits per la Llei de venda de Béns i Subministrament de Serveis, 1980, i també la Llei de Protecció al Consumidor, 2007, en relació amb les quals vostè és un consumidor. Res en aquest lloc web afectarà els teus drets estipulats en la llei aplicable.

Separabilitat

Si algun d’aquests termes i condicions resultés nul, il·legal o inaplicable per qualsevol motiu, aquest terme o condició es considerarà separat dels termes i condicions restants, que continuaran sent vàlids i exigibles.

Si alguna disposició d’aquests termes i condicions és il·legal, nul·la o per qualsevol raó inaplicable, aquesta disposició es considerarà separable i no afectarà ni a la validesa ni a l’aplicabilitat de les disposicions restants.