El Drac de Granollers FM2019

El Drac de Granollers FM 2019

Aquest any hem ampliat la «plantilla» i venim amb moltes ganes de fer la feina ben feta, que sembla ser, no té fronteres.

Ara que comença a fresquejar el Drac tricèfal de Granollers es troba en el seu millor moment i sembla que olori la Festa.

Amb aquesta premissa i com els Blancs i Blaus, la bèstia què dur el nom de Granollers arreu, també vol estripar i no pensar en l’endemà.

Enguany portem moltes novetats i que creiem que agradarà a qui vol viure l’espectacle des de dins, a qui en gaudeix des de la distància i fins i tot a qui el soroll de l’explosió de la pirotècnia no li agrada.

IV Trobada Infernal

(dissabte 24 – 17h a 21h – pl. Corona i carrers del centre)

El Drac de Granollers a la IV Trobada Infernal

Els companys de la Gralla de foc dels Blaus ens van convidar en l’acte que organitzen per quart consecutiu i no podíem fallar.

Pel Drac de Granollers és un orgull participar en la IV Trobada Infernal de la Gralla de foc dels Blaus.

La cercavila del pregó

(dijous 29 – 19h – carrers del centre)

L’any passat no vam poder fer la cercavila per la pluja, però aquesta cercavila del pregó el Drac de Granollers l’esperem amb moltes ganes.

Lluïment cerimònia del pregó FM 2018

Perquè aquest any, si res ho impedeix, tornarem a fer el recorregut sencer de la cercavila, malgrat que no cremarem, hi serem amb la força de les noves incorporacions i l’experiència del personal de tota la vida.

 

Els espectacles

(divendres 30 i dissabte 31 – 22h – porxada)

Tenim moltes novetats per aquesta festa major.

Des del final del correfoc fins que comencen els balls del Drac hi ha una cerimònia del traspàs del foc. Ho sabíeu? L’heu vista mai? Doncs aquest any com a mínim us adonareu quan es produeix. Estigueu atents.

Us heu fixat que abans d’encendre la pirotècnia en els dos balls del Drac hi ha tot un protocol ballat? Si no hi sou a tocar del Drac en aquest moment, no patiu, des de lluny, enguany ho veureu.

Us agrada el ball de patums, mentre els nostres músics estan tocant «La presó del rei de França»?

Doncs aquest any encara us agradarà més, perquè la plaça serà més taronja que mai. I hi ha alguna sorpresa més que desvetllarem més endavant.

Gaudiu-ne molt.

Ball de patums FM2018